Consultație generală

În cadrul unei consultaţii, medicul de gardă va examina animalul tău şi îţi va aduce la cunoştinţă eventualele probleme de sănătate evidente, dar în acelaşi timp îţi va explica şi care sunt bolile specifice rasei din care aparţine animalul tău.

  • Dermatologie
  • Oftalmologie
  • Cardiologie

Consultații de specialitate

Consultație Cardiologie

Cardiologia cuprinde diagnosticul și tratamentul bolilor cardiace congenitale, bolilor cardiace ischemice, insuficienței cardiace, valvulopatiilor, aritmiilor și al bolilor pericardului.

Consultație Neurologie

 Evaluarea, diagnosticarea și tratamentul simptomelor de disfuncție neurologică ale animalului: lipsa echilibrului, letargia, crizele epileptice, paralizia, durerile cervicale și toraco-abdominale, torticollis.

Consultație Oftalmologie

Diagnosticarea şi tratarea bolilor oftalmologice la numeroase specii de animale pentru a evita bolile oftalmologice comune, cum ar fi : ulcere, cheratite, degenerări, cheratoconjunctivite, glaucomul, cataracta, luxaţia cristalinului și inflamatiile intraoculare.

Consultație O.R.L.

Depistarea, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor nasului, gâtului și urechilor animalutului tău.

Intervenții chirugicale O.R.L:

Entropion/ectropion

Cherry eye

Repunere glob ocular

Enucleere glob ocular

Othematom

Permeabilizare canal lacrimal

Traheostoma

Chirurgie sindrom SORB

Extirpare canal auricular

Detartraj

Extracție dentară

Consultație Chirurgie

Consultație de specialitate pentru diagnosticul și stabilirea tipului de intervenție chirugicală de care are nevoie patrupedul tău, pentru că totul să decurgă în siguranță și cu o perioadă de recuperare cât mai mică.

Consultație Oncologie

Diagnosticul și tratamentul bolilor oncologice.

Ce este important să stii înainte de operație

Înainte de intervenție îți recomandăm să discuți cu personalul clinicii toate preocupările pe care le ai cu privire această procedură, să întrebi de eventualele riscuri, tratamentul postoperator și îngrijirea animalului, și vei completa un formular de consimţământ.

N

Istoricul bolilor animalului

Intervenția chirugicală pentru animal reprezintă un factor de stress important. Discuta cu medicul veterinar în cazul intervențiilor chirurgicale din trecut, afecțiunile de care suferă și mai ales dacă este vaccinat sau nu.

N

Analize preoperatorii

Înainte de intervenție animalului i se vor efectua analize de sânge pentru depistarea anemiei, deshidratării, infecţiilor sau a timpului de coagulare şi eventualele parazitoze.

N

Alergii, dietă si stil de viaţă

Este esențial să informezi medicul dacă animalul este alergic la vreo substanță, daca ii administrezi vreun tratament medicamentos sau dacă a mai fost supus vreunei intervenţii chirurgicale în trecut.

"Este normal să-mi doresc ceea ce este mai bine pentru câinii mei și am căutat un cabinet care să le acorde atenția pe care o doream și pe care au și primit-o. Am mers pe instinct și nu m-am înșelat.Clinica Aristocrat Vet are medici dedicați meseriei, personalul este excelent și are toate dotările necesare. Până la urmă, o să mă bazez pe această clinică și în anii ce vor urma. Recomand doctor Alina Dina cu drag."

Proprietar Bulldog

 

Toate serviciile medicale într-un singur loc

Aristocrat Vet

Servicii veterinare de calitate in program NonStop.

0732.115.982

contact@aristocratvet.ro

Strada Onești, Nr. 57, Constanța