Echipa Noastră

Dragostea noastră pentru animale, pasiunea și experiența medicilor noștri veterinari nu are program de funcționare. Echipa ARISTOCRAT VET este formată din medici veterinari simpatici şi profesionişti, care îşi vor da tot interesul în a insănătoşi orice pacient necuvântător, indiferent de complexitatea cazului.

Dr. Alina Dina

Medic Veterinar

Medic veterinar cu experiență de peste 11 ani, cu multiple competențe în medicina veterinară:

  • Internă, oftalmologie, dermatologie, neurologie, diabetologie, stomatologie, ortopedie
  • Imagistică ecografică și radiologică
  • Chirurgie țesuturi moi
  • Neurochirurgie.

Pasionată de sănătatea animalelor, indiferent de rasă și vârstă, Dr. Alina Dina se implică în fiecare activitate din clinică și administrează toate aspectele medicale, administrative și comerciale, fiind un adevărat lider inspirațional pentru echipă.

 

CARMEN TOTOLICI

Medic Veterinar

Medic veterinar cu experiență de peste 2 ani, cu competențe în:

  • Medicina internă
  • Medicina de urgență.

Un medic profesionist, competent și dedicat meseriei, iubitoare de animale și un om foarte optimist și energic, alături de echipa noastră din 2018.

VICTOR CHIRILĂ

Medic Veterinar

Medic veterinar cu experiență de peste 6 ani, cu multiple competențe în medicina veterinară:

  • Internă
  • Imagistică radiologică.

Un medic, pasionat de sănătatea animalelor și interesat de dezvoltarea personală și evoluția carierei sale de specialist în domeniul veterinar.

Asistenți Medicali și Echipa de suport

Va prezentăm mai jos echipa de asistenți medicali, îngrijitori și personal de suport din clinica noastră. Toți oamenii care întregesc echipa Aristocrat Vet și cu ajutorul cărora în fiecare zi avem grijă de sănătatea animalelor dvs dragi.

"Este normal să-mi doresc ceea ce este mai bine pentru câinii mei și am căutat un cabinet care să le acorde atenția pe care o doream și pe care au și primit-o. Am mers pe instinct și nu m-am înșelat.Clinica Aristocrat Vet are medici dedicați meseriei, personalul este excelent și are toate dotările necesare. Până la urmă, o să mă bazez pe această clinică și în anii ce vor urma. Recomand doctor Alina Dina cu drag."

Proprietar Bulldog

 

Toate serviciile medicale într-un singur loc

Aristocrat Vet

Servicii veterinare de calitate in program non-stop.

0732.115.982

contact@aristocratvet.ro

Strada Adamclisi, nr. 4, Constanța