Ecografie

Ecografia este una din metodele de diagnostic neinvaziv. Prin aceasta, medicul se poate orienta către diagnosticul cauzal, cel care ne ajută în aplicarea unui tratament eficace şi complet pentru afecţiunea de care suferă animalul tău.

  • EKG- Electrocardiograma
  • Eco Dopller cardiac
  • Ecografie abdominală: ficat, splină, prostată, pancreas, vezica urinară, ovare, rinichi, suprarenale, stomac, intestin subțire și gros
  • Eco Doppler abdominal

Imagistică ecografică

Ecografie abdominală

Ecografie abdominală: ficat, splină, prostată, pancreas, vezica urinară, ovare, rinichi, suprarenale, stomac, intestin subțire și gros

Ecocardiografie

Esențială pentru depistarea și diagnosticul afecțiunilor cardiologice.

Eco Doppler cardiac

Eco Doppler esențial pentru realizarea unul examen ecografic complet și util în determinarea direcției și vitezei fluxului sanguin.

Eco Doppler abdominal

Permite vizualizarea cu precizie a structurii organelor interne și a țesuturilor organismului.

Endoscopie

“Ochiul medical”, ce ne va permite vizualizarea și evaluarea internă a organelor.

Gastroscopie
Colonoscopie
Bronhoscopie

 

Importanta ecografiei abdominale

Vara alimentația necorespunzătoare poate produce afecțiuni gastrice și digestive serioase, mai ales dacă nu acționezi la timp.

N

Avantajele Ecografiei

Nu are contraindicaţii, este noninvaziva, nedureroasă, de o importantă majoră în stabilirea unui diagnostic corect.

N

Pachet de screening

La Aristocrat Vet avem o sala special amenajată, cu un ecograf performant, cu sonde ce permit efectuarea ecografiei atât la câini cât și la pisici:

  • Ecocardiografie
  • Eco Dopller cardiac
  • Ecografie abdominală: ficat, splina, prostata, pancreas, vezica urinara, ovare, rinichi, suprarenale, stomac, intestin subtire si gros
  • Eco Doppler abdominal
N

Investigatii si tratament

Ecografia abdominală însoțită de consultul medical periodic, ajută la depistarea din timp a bolilor, la stabilirea unui diagnostic corect și a unui tratament adecvat.

"Este normal să-mi doresc ceea ce este mai bine pentru câinii mei și am căutat un cabinet care să le acorde atenția pe care o doream și pe care au și primit-o. Am mers pe instinct și nu m-am înșelat.Clinica Aristocrat Vet are medici dedicați meseriei, personalul este excelent și are toate dotările necesare. Până la urmă, o să mă bazez pe această clinică și în anii ce vor urma. Recomand doctor Alina Dina cu drag."

Proprietar Bulldog

 

Toate serviciile medicale într-un singur loc

Aristocrat Vet

Servicii veterinare de calitate in program NonStop.

0732.115.982

contact@aristocratvet.ro

Strada Onești, Nr. 57, Constanța