Endoscopie cu excelență

Poți apela cu încredere la noi pentru manopere minim invazive de endoscopie: Gastroscopie, Colonoscopie si Bronhoscopie.

  • Sala echipată corespunzător
  • Echipă de medici dedicați
  • Aparatură ultraperformantă

Manopere endoscopice

Manopere endoscopice
Endoscopie ORL
Endoscopie digestivă
Chirurgie SORB
Endoscopie intervențională
Extracție corp străin ORL
Extracție corp străin esofago-gastric

Sindromul Obstructiv Respirator Brahicefalic

Dintre cele mai cunoscute rase brahicefale menționăm Boston terrier-ul, Pechinezul, Buldogul englez și francez, Boxerul, Pug-ul și Shih Tzu, dar și altele mai puțin cunoscute cum ar fi : Bichon, Chow Chow, Shar-Pei etc.

N

Dificultăți în respirație

Simptomele cele mai frecvente includ respirație zgomotoasă, gâfâială excesivă, leșin în unele cazuri și capacitate redusă la efortul fizic.

N

Factori si cauze

Principalii factori declanșatori, care fac ca aceste simptome să se manifeste sever în unele cazuri, sunt: căldura excesivă, stress-ul, diferite forme de alergie, emoțiile intense și excitarea, aerul condiționat și aerul de munte.

N

Acționează la timp

Câinii afectați sever pot prezenta colorarea în albastru a pielii și mucoaselor iar lipsa acută de oxigen poate duce până la decesul animalului.

"Este normal să-mi doresc ceea ce este mai bine pentru câinii mei și am căutat un cabinet care să le acorde atenția pe care o doream și pe care au și primit-o. Am mers pe instinct și nu m-am înșelat.Clinica Aristocrat Vet are medici dedicați meseriei, personalul este excelent și are toate dotările necesare. Până la urmă, o să mă bazez pe această clinică și în anii ce vor urma. Recomand doctor Alina Dina cu drag."

Proprietar Bulldog

 

Toate serviciile medicale într-un singur loc

Aristocrat Vet

Servicii veterinare de calitate in program NonStop.

0732.115.982

contact@aristocratvet.ro

Strada Adamclisi, nr. 4, Constanța