Vaccinări

Pe teritoriul ţării noastre, animalele de companie, conform legii trebuiesc vaccinate cel puţin antirabic. Exceptând primul an de viaţă, în care se fac mai multe vaccinuri (în funcţie de schema de vaccinare, vârstă, produs folosit) animalul tău, pentru a preîntâmpina anumite boli infecţioase, trebuie vaccinat în fiecare an.

  • Vaccinare câini
  • Vaccinare pisici
  • Deparazitare internă și externă

Vaccinări și deparazitări

Tipuri de vaccinuri

Vaccin monovalent
Vaccin polivalent

Vaccin  polivalent cu Lepto
Vaccin antirabic
Vaccin Borrelia
Vaccin Corona Virus
Vaccin Biocan M
Vaccin iepuri
Vaccin KC ( tuse de canisa)
Vaccin anual fara Lepto
Vaccin anual cu Lepto
Vaccin DHPPI+LR
Vaccin Leucofeligen
Vaccin Leucofeligen+R
Vaccin Tricat
Vaccin Tricat+R
Microcipare, carnet sanatate, inscriere RECS
Pașaport

Vaccinarea salvează vieți!

Vaccinarea nu este un moft și nici nu ar trebui să fie o opțiune, este absolut necesară pentru atât sănătatea animalului tău de companie cât și a ta. Pentru ca vaccinul să fie cât mai eficient, acesta trebuie făcut când animăluțul este sănătos.

N

Tipuri de vaccinuri

Iti oferim vaccinare împotriva Corona virus, parvovirozei, hepatitei infecțioase, jigodiei (Boala Caree), leptospirozei, și multe alte tipuri de boli periculoase pentru prietenul tău necuvântător.

N

Deparazitarea

Printre paraziții care infestează câinii și pisicile, cei mai cunoscuți sunt purecii, căpușele, acarienii Cheyletiella , raiele și țânțarii ,ce pot determina afecțiuni cu evoluție în timp și repercursiuni grave asupra stării de sănătate.

"Este normal să-mi doresc ceea ce este mai bine pentru câinii mei și am căutat un cabinet care să le acorde atenția pe care o doream și pe care au și primit-o. Am mers pe instinct și nu m-am înșelat.Clinica Aristocrat Vet are medici dedicați meseriei, personalul este excelent și are toate dotările necesare. Până la urmă, o să mă bazez pe această clinică și în anii ce vor urma. Recomand doctor Alina Dina cu drag."

Proprietar Bulldog

 

Toate serviciile medicale într-un singur loc

Aristocrat Vet

Servicii veterinare de calitate in program NonStop.

0732.115.982

contact@aristocratvet.ro

Strada Onești, Nr. 57, Constanța